Bloggpaus - igen

Ja ni läser rätt. En välbehövlig paus.

ett framsteg eller två

Olle har tagit sitt första steg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni såg rätt.

Lillbrallan har tagit ett steg!!!!

För er som är insatta så kan jag meddela att det till och med var med höger fot som steget kom!!!!

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Go Olle go Olle go Olle!!!!!!


Mamma Sofie har också tagit ett steg vidare i sin lilla arbetsliv. Ett steg på väg vidare mot målet. Ett viktigt steg.

Go Soffan go Soffan go Soffan!!!

Så.

Nu har vi klappat oss själva på axeln en liten stund. Känns bra.

Pease


För mina tre musketörer med R i spetsen


Grymmaste Robyn


Citerar Mia Skäringer

Skön kvinna. Utlämnande och vackert. Jobbigt och svårt. Allt på en gång. Så är livet ibland.

Genomskinlig

Vissa dagar tar ut sin rätt. Jag blir genomskinlig. Tunn som den svgaste is.
Jag brister när barnen bullrar över. När barnen springer igenom mig. Går sönder av en liten armbåge i bröstet. Av att en liten människa bara lutar sig mot mig.
Jag orkar inget. Inte ens gråta. Kravlar upp ur en isvak med rostiga dubbar som inte får något fäste. Halkar ner igen . Får inget fäste. Halkar ner igen. Fryser. Behöver vila. Blåbärssoppa. Kraft.
Utbrändhetskänslor och jag hatar mobiltelefonen. Svarar inte. Vill inte prat med någon. Har ingen röst. Hör inte vad jag tänker. känner inte mina tankar.
Fem barn. Semester. Mens. Snö. Manus. Vantar. Mössor. Planering framåt. Kan du då? Kan du då? Kan du då? Hundmat. Tanka bilen. Telefonmöte.
Vilka jävla lyxproblem.
Jag vet. Och jag skyller mig själv för allt.
Gnäller lite bara. Älskar mitt liv. Jag orkar ingenting men snart går det över.
Om en stund kommer min färg tillbaka.
Om en stund så syns jag igen.

Ur Mia Skäringer "Dyngkåt och hur helig som helst"

Mamma Macchiatio



Yes. Kan stå ut med nya smeknamnet - eller öknamnet. Whatever. Me like

Thailandsmetoder



Kör lite Poy sian mot snuvan och täppan. Rackarns vad det tar!!!
Igår drog jag lite för hårt och tårarna sprutade rakt ut i 5 minuter!!!

Idag hade jag lite mer känsla när jag skulle inhalera

Känns som en liten lättnad av förkylningen idag. Ville är bättre och har agerat understimulerat hela dagen. Eller...nja nästan. Vi körde en hel del UNO och då var allt frid och fröjd. Men när Olle var i närheten så retades han. Det börjar som en kärleksfull lek och trevligt. Men övergårt till lite för högt rösläge och lite för hårda tag.

I morgon är det Färsna gård med dagis som gäller.

Det blir bra för friska Villsson.


TÄNK OM

Kolla in denna sida!!!

http://www.tänkom.nu/index.html



Har jobbat med detta hela dagen!!!!

Hej Blogg! Hej Kan Jang!

Det var ett tag sen! Dagarna rullar på och det är fullt upp hela tiden. Lite svår att få till uppdateringar ...eller nja...svårt är det inte men andan har liksom inte fallit på.

Vad har hänt sen sist då? En hel del vill jag påstå.

Igår var jag tex på tjejmiddag hos en vän som fyller år. De var värsta lyx-buffén och smarrig efterrätt. Trevliga tjejer och mycket skratt. Precis som de ska va!

Det blev en hel del prat om olika saker. Relationer, ett alltid lika hett ämne. Det kan man ju prata om till dödsdagar känns det som. Det tar aldrig slut. Tyvärr viasde det sig så var det flera relationer av olika slag som var på upphällningen. Av olika anledningar. Men av bra skäl. Vi pratade om att våga välja sig själv. Att må bra själv. Viktigt.

Tyvärr är och var jag alldelse förkyld. Seg och krasslig. Men jag orkade ändå pallra mig dit och det var det synnerligen värt! Tack tjejer!

Jaha var mer då...jo i fredags varj ag med i närradion! En ny upplevelse. En hel timma fick jag och kollegan sitta och bli intervjuande av Bengt Eriksson (en politiker...eller fd politiker kanske är närmare sanningen)

Hur som helst så var det kul tyckte jag! Har alltid haft en liten tanke på att det här med radio skulle va kul! För er som missae det hela (rätt många typ alla) så kan man i efterhand surfa in på Roslagens närradios webbradio och höra på programmet i efterhand. "Godmorgon med Beng Eriksson" heter programmet. Ska fixa en länk lite senare tänkte jag. En av de roliga sakerna med att vara med, var att jag fick välja lite låtar som jag spelade!! Fick till och med "påa dem" . Nice.

På jobbet är det full rulle så  här inför skolavslutningarna. Jag kör på med TÄNK OM -kampanjen och diverse annat. Hoppas på en lite lugnare vecka när alla skolavslutningar är över.

Här hemma har och är det sjukstuga. Olle har öroninflamation och Ville har hög feber och halsont. Sambon är frisk och kry - än så länge. Jag drar och snorar med min förkylning.

Men jag har införskaffat lite Kan Jang. Kan va bra med Kan Jang.

See ya!




RSS 2.0