Mangoland - here we come!!!!












Olle-kämparnas konung...fortsättning följer

Tillbaka för ett snabbt inlägg om Olle innan vi åker.


Idag har vi varit på Astrid Lindgrens barnsjuhus hela dagen.

Först var det dax för återkoll hos sjukgymnasten. Olle fick leka omkring på hennes madrassklädda golv (icke väggar ) ;)

Han visade upp sig från sin bästa sida. Ålande, kröp några kliv, rulla runt, jagade bollar och klättrade upp på mig. Som en liten  hund, sa jag.....Sjukgymnasten tittade och log. Sa: Olle är så effektiv motoriskt.

Hum...det var ett nytt positivt uttryck för mig. Jag säger mig, för idag var jag själv med Olle. Kände mig stark och modig så jag tyckte sambon kunde få jobba sista dagen på jobbet innan semestern. Ville var hemma med mormor och hade mysdag. Sjukgymnasten gav mig som vanligt en hel del bra saker att göra och titta på när det gäller Olles utveckling. Super smarta tips! Jag bara suger åt mig. Hon sa även att det "kommer gå bra för Olle..han är så bra i sin motorik och arbetar så fint med båda sidorna".

Jag blev tvungen att fälla några glädjetårar. Det ligger så nära och är så sårbart fortfarande. Men idag fällde jag dem av glädje!!

Det blev en kanondag för mig och Olle med. Allt gick strålande hos sjukgymnasten. Sen åkte jag till Solna centrum och där åt Olle och jag en lunch. Tacos för mig och Biff och potatis för honom. Sen när vi skulle ta en sovpromenad, så kom söta L förbi och gjorde oss sällskap en stund. Kunde kramas och så önska vi varandra trevlig resa. Hon ska till Marocko med sin familj och vi åker ju till Thailand i helgen.

Olle sov på och jag gick och småstrosade en stund inna jag kund elyfta in honom i bilen och åka tillbaka till sjukhuset för en till koll. Olle sov på.

Kl 13.00 stod vi redo för att träffa en trevlig arbetsteapeut. Det visade sig at thon väntade barn. Sitt första. Så spännande!! Lite tråkigt för oss, för då kommer vi inte träffa henne igen.

Olle fick leka med en massa spännande saker. Till slut bara vänta han på att hon skulle plocka fram nästa roliga leksak. Som julafton för lillbrallan!!

Hon tyckte att allt såg så bra ut. Skönt!! Han filmades som vanligt och hon skulle återkomma om det var något som syntes på filmen. Hittills har de ju gått bra, så jag tror på det även denna gång.

Nästa gång vi ska dit, är Olle 1 år. Det är helt sjukt hur tiden bara rusar iväg!!!!

Ville skriva och berätta för er alla som följer Olles liv i denna blogg. Jag har fortfarnade inte bestämt mig hur jag gör när det gäller min fortsatta skrivande. MEn ville ge er detta om Olle. Det känns så positivt.

Vår Olle, vår kämparnas konung. Han glider vidare mot nya äventyr och möter upp en strålande mango-säsong i Thailand i helgen!!!

Sawadee kaaaaaaa!!!!


RSS 2.0