Fredagsfeeling och snart Melodifestivalen

Fredag idag. Har lite saker att få gjort.

Ska storstäda hela huset så att man slipper hålla på med det när det är helg. Ut och åka lite skridskor med Ville och själv få lite luft.

Plocka undan och få lite helg-feeling. Rosorna på bordet gör att jag är på extra bra humör. Så himla fina!!!

I morogn blir det ett spinningpass på morgonen och sen lite styrka upp på gymet. Skönt att komma igång ordentligt resan på morgonen. Sedan hemma och så vill säkert sambon träna lite. Sen sen sen....är det deltävling i Melodifestivalen! Tjoho!

Har alltid gillat att kolla. Å stora Eurovisionen är ju finalen. Men inte längre. Den går bort. Nu är det roligast att kolla deltävlingarna i Sverige. I morgon är nog Salem min favorit. Har inte hört låtarna än (de spelas idag på P3 om man vill tjuvlyssna) men Salem brukar inte göra en besviken med sin musik.




I år har de verkligen försökt tänka till och blanda lite mer än vad de brukar göra. Har bara väntat på att de mer ska ta till vara på all den fantastiska musik vi har i Sverige.

Förut var det ju lite fult, B att vara med i festivalen. Men många artister verkar ha ändrat uppfattning, eller i vilket fall som helst förstå vilken bra marknadsföring det är att deltaga. Många som kolla roch många som får upp ögonen för artisterna.

Så vill man nå många och nå ut som artist, är faktis Melodifestivalen att bra forum. Vet att många inte håller med mig nu....men det säljer  alla fall. Om man nu vill sälja som artist. 

Ska bli intressant att höra Frispråkaren också. Hoppas det inte är dagisrap,utan något mera mer tungt.

Hörs då!

 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0