Uppdatering

Äntligen hemma!

Har inte haft tid att uppdatera bloggen de senaste dagarna men nu ska jag försöka mig på det. =)
Köket är så gott som klart. De e bara någon list och en blombräda kvar.

Just nu jobbas det för fullt ute. Snickarna har gjort en låda som ventilationen ska sitta i. "har ni tjackat låda" skoja ja till det. " ja de e ju som en mindre friggebod, sa ventilationskillen då" . Men de eär viktigt att den är säker och isolerad eftersom den ska sitta ute.

Allt blir i alla fall så himla fint. Är supernöjd. Ska lägga upp lite bilder snart så ni får se hur det blev.

Iågr var jag på julfest som socialnämden bjöd in till. Alltid trevligt. Lite underhållning ( av oss anställda) , mycket god mat och en fin julklapp. Är verkligen inte bortskämnd med att få en klapp till jul av jobbet. I år var det en delikatesspåse. Ost, kex, tryfflar, marmelad och lite annat gott. Mums. Fredagsmyset kirrat!!

Idag fyller en nära vän år!! Grattis E!!! I morgon kommer du bli uppvaktad och vi ska få komma på middag till dig. Supermysigt att få sitta ostört och bara snacka loss lite.

Vi har blivit kallade till både Ds och till Astrid L för Olles räkning. I början av januari ska vi träffa både arbetsterapeut, läkare och sjukgymnast igen. Då får vi se hur allt är. Just nu känna allt bara bra. Ibland tycker jag att han använder sina händer på olika sätt, men vem gör inte de? De är svårt att veta vad som är vad och allt kan var normalt.

Olle är i allla fall väldigt nöjd med livet. Han är nöjd för det mesta, glad, nära ett leende och lättroad. Väldigt lätt att ha att göra med. Äter bra och sover bra. Han är fortfarande väldigt mycket vaken på dagarna men de gör inget eftersom han är så nöjd. Igår sov han bara tre halvtimmar på hela dagen.

Jaha...nu vaknar de lilla livet igen!

Så ...på återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0