Tjejmiddag med eftertanke

Plankstek.......å så gott!

Det blev vi bjudna på igår hos E. Till förrätt fick vi en toast med rådjur och pepparrot. Till efterrätt bjöds det på kladdkaka och vaniljglass. Kunde inte ha varit bättre. Kunde inte smakat godare. Jättegott - som MatTina skulle ha sagt. =)

Jag hade verkligen sett fram mot denna kväll. Å jag blev inte besviken. Att få sitta ner med några av sina närmaste vänner och veta att man har en hel kväll framför sig med trevligt sällskap och god mat - de är en lisa för själen.

Mycket roliga, tänkvärda och personliga konversationer. De jag tog med mig från gårdagens prat, är att jag måste bli bättre på att sopsortera.

Så nu ska det inhandlas bättre sopkorgar med lite olika fack. Vi får göra ett litet utrymme i det redan trånga förrådet så att vi kan ha en liten förvaring där innan det kastas. För de är just de som är lite bökigt - utrymme innna soporna slängs.

Vet inte hur duktiga ni andra är på detta med sopsortering men jag ska i alla fall lägga i en högre växel nu. Vi sorterar redan papper, glas, större kartonger och batterier. Vi har lågenergilampor i alla rum, vi köper så gott det går närproducerat och ekologiskt. Jag försöker spara på vatten så gott de går. ja...."många bäckar små" brukar jag försöka tänka. Men våra hushållssopor har vi varit dåliga på.....Så bättring utlovas!

Idag så skulle vi åkt till Ikea, men vi tycker vädret är för opålitligt. Vi kör ett race här hemma i stället. Storhandling, ner på stan för julklappsinköp, inköp av stekpanna mm. Rörmokaren ska även komma förbi och dra åt p ett ställe under dikshon.

Ja lite ditt lite datt.

See ya!!


Kommentarer
Postat av: Helena

Duktiga duktiga ni! :) Ekologiskt och källsortera, bra jobbat! :) Vi försöker också, det är dock enklare att köpa ekologiskt och närproducerat än att källsortera här hemma, det är ju så trångt! God jul föresten! Låter som att den har varit jättemysig! Det har vår också, känns så speciellt nu när Noemi har kommit, trots att hon är så liten. Kan bara drömma om hur fantastiskt det kommer bli när hon blir lite äldre. Ta hand om er, julkramar Helena

2009-12-26 @ 07:45:41
URL: http://keepfocusonyourdreams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0