Solen skiner och jag är inne =(

Ja så kom den fram, solen. Och jag sitter inne. Skulle gärna vilja gå ute en sväng. Men icke!

Kan gå en runda när sambon kommer hem. Fast då har solen redan hunnit gömma sig för denna dag. Typiskt.

Jaha...vad har vi gjort fram till snu då? Jo, lekt lite med Olle på golvet. Kört lite övningar och gullat. Ville ligger deckad i soffan med täcke och kudde och kollar barn-tv hela tiden. Men han har ätit och druckit bra. Skönt.

Kört en tvätt och läst lite i väldigt korta sekvenser. Håller på med Camilla Läckbergs senaste. Lättläst och bra. Funkar liksom bra. FIck precis meddeland eom at tvåra tapeter kommit som vi ska ha bakom glasskivan i köket. Det blev en Eco #3 tapet. Fina tycker jag.

Igår beställde vi nya badrumsvaror till badrummet uppe. De ska få sig ett ordentligt lyft när köket är klart. Kommer nog bli bra när allt är klart. I helgen ska Sambon riva köket och vi får flytta ut en vecka. Hela nästa vecka så bor vi runt hos våra föräldrar så att snickaren och de andra kan jobba på så gått de går utan att vi är i huset. Jag vill verkligen bara att de ska var klart nu. Har väntat så länge.

/BN

Kommentarer
Postat av: Anna Eriksson

Vi flyttade också ut när vi rustade köket. Skönt att bo på "pensionat mormor & morfar" och samtidigt se hur nya köket tar form. Lycka till och hoppas Ville kryar på sig! (fast visst är det skönt när dom ändå är så stora att de nöjer sig med att kolla TV och ta det lugnt...) KRAM KRAM

2009-12-02 @ 13:56:46
Postat av: Anonym

jätteskönt n'r de nöjer si med tv:n =) tur när man har en snart 5 månaders hemma!

2009-12-02 @ 15:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0