Pepparkaksgubbar










Idag har jag införskaffat pepparkaks-outfits till brorsorna Eriksson. Ville ville absolut vara pepparkaksgubbe i år. Annars brukar de mest vara tomte som gäller.

Var även hos tandläkaren med Ville (som blev väldigt liten helts plötsligt). Allt gick bra - inga hål! Sen körde vi en runda på staden och införskaffade ovan klädsel. I morogn är de lussefirande på förskolan. Ville har sagt att han vill vara med i tåget i år. Annars så brukar han bojkotta allt uppträdande på förskolan. Så i morognbitti är det luciaståg och fika på förskolan.

Bullninjan ska få fika och se goa småbarn lussa!! Så trevligt! Blir säkert en liten tår i ögonvrån av glädje och stolthet.

Var och upp och kolla köket också. Golvet på plats, flera skåpstommar uppe, spacklat och redo för målning ikväll och att el var dragen. Hurra!! Några steg mot hemkomst för Olle och mig som fortfarande huserar hos svärisarna.

Vill också passa på och tacka för alla fina inlägg ni gör, främst vad gäller min historia kring Olle. Det värmer verkligen. Tack.

Sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0